Despre noi

Cine suntem noi?

despre-noi-washerSuntem o echipa formata din profesionisti, care ani de-a randul si-au investit cunoasterea si priceperea cu cea mai mare sarguinta in domeniul repararii tuturor masinilor de spalat, pentru a le reda o noua viata.
Definiti de curiozitatea si inovatia oricarui model de masini de spalat, atat de la vechile modele pana la cele mai recent aparute pe piata, am ajuns in decursul anilor, sa devenim una dintre cele mai pregatite echipe in acest domeniu, reusind ca in atelierul nostru, mereu dotat cu piese si echipamentele necesare sa prelungim perioada de functionare a acestor electrocasnice atat de utile in casele noastre.

Echipa noastra, formata din cei mai buni profesionisti, este mereu la curent cu orice noutate aparuta in domeniu, reusind sa inteleaga de la bun inceput natura problemei cu care va confruntati, oferindu-va cele mai bune solutii care se potrivesc la momentul oportun.

De ce sa ne alegeti?

Peste 1 deceniu de experienta.

Am lucrat cu toate modelele si marcile de masini de spalat. Putem remedia orice problema existenta.

Deplasare rapida si gratuita.

Intervenim in timp record la domiciliul dumneavoastra pentru a diagnostica problemele si a oferi solutii.

Un personal variat si calificat.

Avem o echipa moderna si specializata in reparatii masini de spalat cu tehnicieni, mecanici si electronisti foarte implicati.

Care este misiunea noastra?

Misiunea noastra de a ajuta şi de a fi alaturi de clientii nostri a inceput in urma cu 10 ani. In toata aceasta perioada am incercat sa fim mereu la dispozitia lor, iar de cand activam in domeniu, raspundem promp oricarei solicitari venite din partea clientilor, remediem problemele existente si oferim consultanta profesionala la cele mai inalte standarde fiind la dispozitia voastra atunci cand situatia o cere, in cel mai scurt timp posibil.

In decursul acestui timp indelungat, in care am acumulat experienta, am avut ocazia de a repara diferite modele si chiar ne-am specializat, astfel incat, intr-un interval de timp relativ scurt reusim sa remediem orice problema, indiferent de natura ei: probleme ale sistemului electronic, schimbari de rulmenti, inlocuim pompe si amortizoare, reparam termostate si electrovalve, curele de transmisie sau garnituri.

Ce ne recomanda?

Nu ne recomanda publicitatea platita si nici existenta in mediul online. Ne recomanda experienta. 10 ani de experienta in care am reusit sa ne adaptam tuturor cerintelor si sa facem fata concurentei aflate pe piata, iar pentru a ajunge aici, am fost si vom ramane alaturi de nevoiele clientilor.
Ne recomanda cunoasterea pe care am acumulat-o de-a lungul acestei intregi perioade, in care am strans cu sarg fiecare surub si am lipit atent fiecare piesa care a avut nevoie de o noua resuscitare la viata.
La fel ne recomanda atentia cu care tratam in parte fiecare client si fiecare masina de spalat.
Odata ce ne-ati trecut pragul nu vrem sa facem reclame, vrem doar sa ajutam si sa remediem problema pe care o intampinati, in functie de dorinta si posibilitatea pecuniara a fiecaruia in parte.

Ne dorim sa iesim mereu invingatori intr-o lupta cu tehnologia si sa va redam speranta si zambetul de multumire. La fel de mult ne dorim, sa continuam aceasta cale pe care am inceput-o, sa fim printre cei mai buni si mai pregatiti doctori ai electrocasnicelor la care sa puteti apela in continuare stiind ca aici veti gasi sprijinul, intelegerea si prietenia de care aveti nevoie.