Reparatii masini de spalat Beko

reparatii masini spalat beko bucuresti

Scopul echipei nostre este multumirea clientilor in urma interventiilor pentru reparatii masini de spalat Beko in Bucuresti. Sunt o echipa profesionala care isi dedica in totalitate activitatea pentru a realiza diagnosticari si reparatii cu o calitate foarte buna.

Ne bazam inainte de orice pe experienta pe care am acumulat-o in decursul a mai mult de 10 ani de activitate in acest domeniu, dar si pe logistica de care dispunem.

Prin logistica noi intelegem setul de activitati care se pun in miscare din momentul solicitarii dumneavoastra pentru service masini de spalat Beko si pana cand masina de spalat va este inapoiata si repusa in functiune.

Procedurile realizate includ etape ce sunt complet gratuite, ele incluzand constatarea si diagnosticarea defectului, precum si preluarea si readucerea din service dupa reparatie a masinii de spalat.

In plus ne ocupam in mod detaliat de aprovizionarea cu piesele de schimb originale necesare reparatiei, astfel ca timpul pana la livarea masini de spalat sa fie cat mai scurt.

Cine suntem?

Tot la capitolul logistica suntem preocupati sa avem la dispozitie toate echipamentele de lucru si materialele consumabile necesare pentru a pune in miscare un serviciu 100% profesional pentru reparatii masini de spalat Beko in Bucuresti.

Avem la indemana contact permanent cu toate noutatile care apar in domeniu, atat in privinta dotarii din service masini de spalat Beko, dar si a noutatilor care apar in tehnologia promovata de producatorii masinilor de spalat.

In cadrul service-ului nostru realizam o gama mare de reparatii masini de spalat Beko rufe sau vase, printre cele mai comune fiind: inlocuirea rulmetilor cuvei, inlocuirea de cuve sau tamburi, inlocuirea de presostate sau pompe de apa, inlocuirea de ganituri pentru hoblou sau usi cu hublou, inlocuirea de senzori sau placi de comanda, inlocuirea de afisaje electronice, etc.

cum sa utilizezi masina de spalat corect

Defectiuni frecvente

Multe dintre defectiunile care se manifesta la masinile de spalat au drept cauza utilizarea lor improprie. Sunt cu siguranta si cauze ce provin din uzura normala a anumitor componente.

Atat timp cat masina de spalat este folosita conform cu specificatiile producatorului, doar uzura normala a componentelor este cauza principala.

In cazul aparitiei codurilor de eroare pe afisajul electronic este util sa verificati manualul, Ar putea fi defectiuni ce pot fi remediate fara interventia echipei noastre.

De la intreruperea alimentarii cu apa, la pozitionarea gresita a furtunului de evacuare, sau blocarea pompei de evacuare a apei cu diferite obiecte uitate in haine.

In principiu defectiunile frecvente se pot manifesta prin:

  • Lipsa incarcarii cuvei cu apa
  • Lipsa evacurari apei
  • Lipsa centrifugarii
  • Lipsa invartirii tamburului
  • Lipsa afisarii programului ales
  • Lipsa deblocarii automate a usii
  • Lipsa preluarii detergentului din sertar
  • Lipsa alimentarii cu energie electrica

Piese de schimb

La service masini de spalat Beko in Bucuresti lucram cu piese de schimb originale. Acest aspect este norma de lucru stabilita pe care o respectam fara exceptie.

Suntem incredintati ca doar in acest mod nivelul profesional al reparatiilor efectuate va fi maxim. Nu se poate spune ca o reparatie este de calitate atat timp cat piesele care se inlocuiesc au o provenienta incerta.

Un service care isi respecta clientii prefera sa anunte ca reparatia dureaza o zi sau doua in plus pana cand este primita piesa originala.

service autorizat masini de spalat beko in bucuresti cu washer

Interventii gratuite

Asa cum este usor de intuit, masinile de spalat se situeaza in topul celor mai des utilizate electrocasnice ale casei. O familie care are copii mici stie cel mai bine acest lucru, prin urmare lipsa unei masini de spalat functionale se va simti dramatic chiar si pentru cateva zile.

Pentru aceste motive si in general pentru a nu va priva de bunul dumneavoastra prea mult timp, logistica noastra elimina cat se poate de mult timpii de asteptare.

In plus, nu veti avea nimic de achitat pentru deplasarea echipei noastre, pentru diagnosticarea defectului si nici pentru preluarea si aducerea masinii din service masini de spalat Beko in Bucuresti, dupa reparatie.

Vor fi insa de achitat, asa cum v-am anuntat dupa diagnosticare, costul pentru manopera de reparatie si al pieselor care se inlocuiesc.

Pentru ca suntem siguri ca realizam reparatii masini de spalat in Bucuresti de cea mai buna calitate si cu piese originale veti primi o garantie de 2 ani pentru serviciul prestat de noi.

De ce sa apelati la noi?

Avem convingerea ca veti fi in totalitate multumiti. Cand anuntam acest lucru ne bazam pe multumirea sutelor de clienti pentru care am realizat reparatii masini de spalat Beko in Bucuresti si care la randul lor ne-au recomandat prietenilor si cunostintelor.

Nu pretindem ca nu mai avem nimic de facut pentru imbunatatirea muncii noastre, insa cu siguranta suntem preocupati de acest aspect.

Solicitarea oricarui client care ne apeleaza pentru o actiune de service masini de spalat Beko in Bucuresti va fi prioritara pentru noi.

Din primul moment, in service se va deschide o fisa de service prin care va fi urmarit si verificat continuu stadiul in care se afla rezolvarea solicitarii.

Lasă un răspuns