Reparatii masini de spalat Whirlpool

reparatii masini de spalat whirlpool bucuresti

Dupa un deceniu de activitate echipa noastra poate sa va asigure ca experienta acumulata si punerea la punct a unui sistem de service profesional pentru reparatii masini de spalat Whirlpool vor fi in beneficiul dumneavoastra.

Avem incredere ca toate operatiunile pe care le realizam in service sunt de cea mai buna calitate. Sustinem acest lucru pentru ca ne-am ancorat activitatea in respectarea stricta a normelor de lucru.

Mai mult, avem proceduri clare pe care le punem in functiune la fiecare solicitare de service masini de spalat Whirlpool pe care ne-o trimiteti.

Acest proceduri includ fara exceptie utilizarea de echipamente si materiale consumabile profesionale, precum si piese de schimb originale. Este de inteles ca langa acestea aducem experienta echipei noastre, ceea ce inseamna ca rezultatul va fi intotdeauna forate bun.

Cine suntem?

In decursul timpului specificul de service masini de spalat Whirlpool in Bucuresti a aratat ca multitudinea de evenimente ce pot aparea in legatura cu functionarea unei masini de spalat este foarte variata.

Cu toate acestea cele mai multe dintre defectiuni sunt comune si le remediem in cel mai scurt timp prin proceduri clasice de reparatii masini de spalat Whirlpool in Bucuresti.

Acestea sunt de tipul inlocuirii de diferite piese defecte cum sunt, rulmenti, presostate, pompe de apa, garnituri pentru hublou, contacte de usa, trasee de conectare, cuve, tamburi, etc.

despre un service modern in Bucuresti

Defectiuni frecvente

O masina de spalat este un produs electrocasnic complex. Componentele sale sunt un mix de piese electrice, electronice, mecanice si de siguranta.

Fiecare dintre aceste componente se uzeaza in timp si pot cauza fie o functionare precara, fie intreruperea completa a functionarii.

Va sfatuim ca la cel mai mic semn de functionare improprie sa nu mai utilizati masina de spalat si sa solicitati o interventie preliminara de service masini de spalat Whirlpool.

Intre cele mai des intalnite defectiuni ce poate fi sesizate la utilizarea masinilor de spalat Whirlpool puteti identifica:

  • Fara incarcare a cuvei cu apa;
  • Fara evacuare apei din cuva;
  • Fara centrifugare in program sau la final;
  • Fara deblocare usa la final program;
  • Fara afisare informatii pe panoul LCD/LED;
  • Fara invartire tambur;
  • Fara preluare detergent din sertar;
  • Fara alimentare cu energie electrica;

Piese de schimb

In scopul diminuarii maxime a timpului de asteptare pentru reparatii masini de spalat Whirlpool avem la dispozitie o selectie completa de piese de schimb originale pentru masina dumneavoastra de spalat.

Am decis ca rezultatele muncii nostre trebuie sa se bazeze in primul rand pe experienta echipei de tehnicieni, dar si pe calitatea componentelor pe care le inlocuim.

Toate piesele pe care le comandam provin din surse sigure si sunt marcate cu garantie de producator pe care o transferam direct clientilor nostri. Alegeti o echipa de profesionisti ce ofera reparatii pentru masinile de spalat rufe sau vase.

service masini de spalat whirlpool in bucuresti cu echipa washer

Interventii gratuite

Este suficient sa ne solicitati si vom deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastra o echipa de tehnicieni.

Suntem dotati cu autovehicul pentru transportul in conditii impecabile a masinii de spalat pentru efectuarea de reparatii masini de spalat Whirlpool in Bucuresti.

Pentru etapele de interventie la domiciliu, constatare si diagnosticare, precum si transportul la service si retur al masinii de spalat nu veti avea nimic de achitat.

Veti sti de la bun inceput care sunt costurile cu reparatiile efectuate in service masini de spalat, acest lucru insumand costul pieselor de schimb si costul manoperei de inlocuire.

De ce sa apelati la noi?

Beneficile pe care le veti primi la orice solicitare pentru reparatii masini de spalat Whirlpool in Bucuresti vor fi excelente pentru ca ne-am preocupat sa fie asa. Inainte de orice va garantam ca timpul pentru care nu veti putea utiliza masina de spalat va fi extrem de redus.

In plus, certificam ca reparatiile sunt realizate cu multa atentie si ca durata ulterioara de utilizare va fi foarte buna atata vreme cat respectati normele de folosire precizate de producatorul masinii de spalat.

In service-ul Washer pentru masini de spalat Whirlpool in Bucuresti in atentie continua sunteti chiar dumneavoastra si veti observa acest lucru inca de la prima vizita a echipei noastre.

Suntem atenti la ceea ce ne comunicati, avem rabdare sa ascultam si ne grabim pozitiv sa revenim cu masina de spalat reparata.

Lasă un răspuns