Service masini de spalat Arctic

Service masini de spalat Arctic pentru reparatii eficiente si calitative. Washer este un service autorizat in reparatii masini de spalat rufe pentru toate versiunile si modelele electrocasnicelor Arctic. Washer lucreaza in Bucuresti si Ilfov si ofera servicii de calitate superioara.

service masini de spalat arctic
service masini de spalat arctic

Washer este o echipa de incredere ce se deplaseaza in toate sectoarele din Bucuresti pentru a oferi la domiciliu sau la service reparatii pentru masinile de spalat Arctic. Avem un service ultra-modern dotat cu aparatura de ultima generatie ce transforma toate aceste reparatii intr-o simpla joaca.

Noi,cei de la Washer ne consideram oameni cu principii, de aceea punem accent pe seriozitate si buna intelegere cu clientul. Personalul nostru este calificat si foarte bine instruit in a oferi servicii foarte bune la preturi excelente, totul pentru o reparatie durabila.

Reparatii masini de spalat Arctic in Bucuresti si Ilfov

In Bucuresti exista numeroase service-uri pentru masini de spalat, multe dintre aceste service-uri promit clientului o reparatie efectuata „ca la carte” dar intr-un final se constata ca acel serviciu se rezuma la schimbarea piesei deteriorate cu una la fel de veche astfel ca acea reparatie nu va fi durabila iar masina de spalat va prezenta in scurt timp semne de deteriorare.

Washer este un service autorizat pentru masinile de spalat Arctic si ofera de mai bine de 10 ani servicii la standarde inalte pentru ca clientul sa fie multumit.

Chemati-ne si vom veni imediat. Washer are echipaje raspandite prin tot orasul Bucuresti fiind dotati cu aparatura si piese pentru a oferi la domiciliu reparatii masini de spalat Arctic. Avem pe stoc piese de schimb pentru toate tipurile de masini de spalat Arctic: Masina de spalat rufe EF6100A+, EF5800A+, Arctic CB5200A++,CB5000A++, AED7200A++, AED5040A++, AED6000A++, ALD5000A++, AFD6200A++, SLIM CB5800A+, ALD5200A++, EF5801A+ dar si multe altele.

Service autorizat

Profesionalism, calitate si seriozitate. Oferim pe loc un diagnostic pentru masina dumneavoastra de spalat rufe din clasa Arctic. Avem peste 10 ani de experienta in domeniu si o multime de masini de spalat reparate cu succes. Service-ul nostru este echipat modern pentru a face fata tuturor provocarilor. Oamenii nostri sunt instruiti permanent pentru a raspunde tuturor cerintelor ce vin din partea clientilor dar si pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu. Aveti o masina de spalat rufe defecta? Apelati la un service masini de spalat Arctic profesional pentru a beneficia de cele mai bune servicii. Cu stima, echipa Washer.

Lasă un răspuns