Service masini de spalat Ariston

service masini de spalat ariston bucuresti

Au trecut mai mult de 10 ani de cand echipa noastra este pregatita sa preia solicitarile dumneavoastra in legatura cu reparatii masini de spalat Ariston. Sunt ani in care experienta noastra profesionala in acest domeniu s-a maturizat si astazi putem afirma ca nu exista vreun incindent de service aparut la masinile de spalat Ariston pe care sa nu-l putem rezolva.

Cine suntem?

Acest lucru este posibil pentru ca in fiecare zi de lucru suntem conectati la tot ceea ce inseamna noutate in domeniul service pentru masinile de spalat. In egala masura suntem atenti la tot ceea ce este util in privinta echipamentelor mecanice si electronice pe care le putem utiliza in munca pe care o facem.

Toate acestea, prin cumulare, nu ar putea avea efectul dorit atat timp cat nu ar exista si pasiune pentru a repune in functiune un aparat electrocasnic atat de pretios pentru casa dumneavoastra. Pasiunea reparatiilor realizate cu profesionalism ne ajuta sa fim intotdeauna rapizi, eficienti si atenti cu solicitarile pe care ni le adresati la service masini de spalat Ariston.

Gama de reparatii masini de spalat Ariston in Bucuresti pe care le putem realiza include interventii de doua tipuri: electrice si/sau electronice si mecanice. Este posibil sa existe situatii in care ambele tipuri de interventii sa fie necesare, iar acest lucru il vom comunica pe loc la constatarea si emiterea diagnosticului defectiuni.

Astfel la service masini de spalat Ariston in Bucuresti reparatiile uzuale sunt de regula cele legate de inlocuirea de componente electrice, electronice si mecanice. Inlocuim rulmenti, amortizoare, placa electronica, cablaj electric, pompa de apa, presostat, motor, garnitura hublou, etc.

cum sa utilizezi masina de spalat corect

Defectiuni frecvente

Evenimentele cu care v-ati putea confrunta in utilizarea unei masini de spalat pot avea cauze ce tin de piesele componente, sau cauze ce tin de o utilizare necorespunzatoare.

Gama moderna a masinilor de spalat afiseaza in caz de defect un cod de eroare al carui inteles in regasiti in manualul de utilizare al masini de spalat.

Spre exemplu lipsa alimentarii cu apa, sau presiunea scazuta a apei, declanseaza un cod de eroare. O astfel de defectiune poate fi remediata mai curand de utilizator, fiind vorba despre o stare de fapt ce nu are legatura cu masina de spalat.

Altfel, defectiunile frecvente care sunt de natura mecanica sau electrica/electronica pot fi urmatoarele:

  • Nu se face incarcarea cu apa
  • Nu se face evacuarea apei
  • Nu centrifugheaza
  • Nu se roteste tamburul
  • Nu se deschide usa la terminarea programului
  • Nu preia detergentul pus in sertar
  • Nu incalzeste apa
  • Zgomote mari la centrifugare sau in timpul programului

Piese de schimb

Pentru interventiile pe care le realizam la service masini de spalat Ariston vom folosi de fiecare data piese si subansambluri originale.

Este un aspect la care tinem in mod special pentru ca nivelul reparatiilor pe care le realizam sa fie cu adevarat profesional.

Avem legaturi directe cu furnizori de componente pentru masinile de spalat si detinem in stoc cele mai des solicitate repere.

Atunci cand este cazul va comunicam daca este necesar sa comandam piesa, pentru ca dumneavoastra sa stiti exact care este durata pana la punerea in functiune a masini de spalat.

reparatii masini de spalat ariston in bucuresti cu echipa de profesionisti washer

Interventii gratuite

In ordinea fireasca a lucrarilor pentru reparatii masini de spalat Ariston primul pas este deplasarea echipei noastre si constatarea defectului. Dupa ce va comunicam nivelul la care se situeaza defectiunea, masina de spalat va fi preluata de echipa de adusa in service. Suntem o echipa de profesionisti si oferim reparatii autorizate in Bucuresti pentru masinile de spalat rufe sau vase.

Toate aceste actiuni, concretizate prin deplasare, diagnosticare, transport tur-retur sunt gratuite pentru ca avem acordul dumneavoastra de a efectua reparatia.

Veti avea de achitat, asa cum am convenit, piesa inlocuita si costul manoperei. Pentru a certifica lucrarile pe care le realizam si a va oferi confort in utilizarea ulterioara, veti primi un certificat de garantie de 2 ani pentru reparatie si piesa inlocuita.

De ce sa apelati la noi?

Pentru ca masinile de spalat nu pot sa lipseasca intr-o familie, atunci cu siguranta functionarea lor trebuie sa fie impecabila. Pentru situatii in care defectiunile apar pe neasteptate apelati cu toata convingerea la un service masini de spalat Ariston in Bucuresti.

Sfatul profesionistilor din service-ul nostru este sa evitati utilizarea masinii atunci cand apar semne de functionare improprie. Un defect minor se poate transforma intr-o operatiune de service ce poate fi mai costisitoare.

Va incredintam ca apeland la reparatii masini de spalat Ariston in Bucuresti timpul in care nu veti putea utiliza masina de spalat va fi extrem de redus.

Lasă un răspuns