Service masini de spalat Bucuresti

Washer este un service masini de spalat Bucuresti autorizat si cu +10 ani de experienta la activ. Echipa noastra este compusa din tehnicieni specializati, bine instruiti.

Service-ul nostru este foarte bine echipat cu aparatura si piesele necesare (in original) pentru ca orice reparatie sa fie un real succes. Astfel, Washer Service ofera reparatii pentru orice tip de masina de spalat: de vase sau de rufe.

Printre principalele marci cu care lucram, putem enumera urmatoarele: Arctic, Indesit, Ardo, Beko, Candy, Whirlpool, Zanussi, Samsung, LG, Bosch, Miele, Siemens, Technolux sau Daewoo etc.

service masini de spalat autorizat Bucuresti

Washer in Bucuresti

Echipele Washer sunt prezente peste tot in Bucuresti si astfel avem personal pregatit sa intervina in orice sector din capitala (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6). Washer ofera, de asemenea, service masini de spalat la domiciliul clientului in functie de gradul de denaturare al masinii de spalat.

despre un service modern in Bucuresti

Mod de lucru

O descriere succinta a modului de lucru Washer, este urmatoarea:

  • Faceti o programare prin e-mail sau telefonic.
  • Ne deplasam gratuit la domiciliul dumneavoastra pentru a inspecta problema.
  • In functie de gravitatea situatiei, vom decide daca masina de spalat poate fi reparata pe loc sau transportata la service.
  • Orice piese care va fi inlocuita va veni insotita de garantie, fiind originala.
  • Transportul masinii de spalat catre service si inapoi la domiciliu va fi gratuit. Veti plati doar reparatia.

Service cu aparatura moderna

Washer este un service modern, foarte bine echipat care poate raspunde tuturor cerintelor de pe piata. Lucram in Bucuresti si oferim in mod gratuit urmatoarele: deplasarea, interventia, diagnosticul si transportul.

Un service modern pentru masini de spalat se remarca prin modul de lucru profesionist, prin personalul calificat, prin modul in care se comporta cu clientii si prin aparatura detinuta. Astfel, Washer si-a propus sa indeplineasca toate aceste criterii esentiale pentru a oferi cele mai calitative reparatii pentru produsele dumneavoastra electrocasnice.

Dupa cum spuneam si mai sus, Washer comercializeaza si lucreaza doar cu piesele in original necesare masinilor de spalat. Detinem pe stoc majoritatea pieselor pentru o parte insemnata din marcile existente.

Multe dintre probleme care apar la masinile de spalat pot fi remediate foarte simplu de dumneavoastra, incercati sa gasiti defectiunea inainte de a ne apela. Astfel, veti scuti o suma de bani! Washer ofera sfaturi gratuite pentru ca masina de spalat sa reziste la mai multe cicluri de spalare.

Despre service

Avem peste 10 ani de experienta in acest domeniu si un numar insemnat de clienti multumiti. Oferim clientilor nostri cele mai eficiente si accesibile servicii de pe piata. Apelati cu incredere o echipa profesionista in Bucuresti, Washer.