7 sfaturi pentru alegerea unui service autorizat

service-autorizat

Daca tot ne-am invatat cu un stil de viata comod si mai ales practic stim care sunt avantajele folosirii masinii de spalat rufe automate. Poate fiecare dintre noi si-a pus problema la un moment dat:

„Care sunt criteriile pentru a alege un service autorizat pentru a repara o masina de spalat?”

Washer va indruma cu 7 sfaturi pentru alegerea unui service autorizat!

sfaturi-alegere-service

Masina de spalat rufe este un electrocasnic destul de costisitor pe care odata achizitionat il folosim zilnic sau saptamanal in medie undeva intre 3 si 5 ani de la momentul achizitiei, desi media de utilizare a acestuia variaza atingand undeva la 8 chiar 10 in functie de marca şi conditiile de utilizare.

Ce se intampla cu o masina de spalat rufe automata atunci cand iese din perioada de garantie?

Dupa cum bine stim orice produs nou achizitionat beneficiaza de o perioada de 2, 3 sau chiar 5 ani de garantie, perioada in care reparatia acestuia este realizata de un service masini de spalat autorizat subcontractat de firma care a vandut acest produs in baza certificatului de garantie.

Cele mai des intalnite situatii de avarii si defectiuni, uneori chiar minore de obicei le intampinăm dupa trecerea acestui termen limita.

7 sfaturi pentru alegerea unui service autorizat in asemenea momente

1.In functie de marca masinii de spalat.

In momentul in care alegem un service autorizat pentru masina noastra de spalat rufe automata ar trebui sa ne interesam daca marca electrocasnicului nostru se afla pe lista de reparatii a service-ului ales.

2.Deplasarea la domiciliu.

Cel mai bun service autorizat pe care ar trebui sa il alegem ar trebui sa ofere o diagnosticare a electrocasnicului la domiciliu, astfel incat, dupa contactarea acestuia, o persoana autorizata sa se deplaseze la domiciliu pentru o constatare a defectiuni si pentru a ne oferii cele mai bune solutii in situatia de fata.

Unele defectiuni sau avarii pot fi remediate la domiciliu astfel incat putem evita transportarea acesteia, cat la fel putem evita transportarea inutila a acesteia in cazul in care defectiunea este mult prea costisitoare pentru a fi remediata sau efectiv avaria intampinata necesita schimbarea masinii de spalat cu alta noua.

Va propunem si varianta de a verifica chiar dumneavoastra daca masina de spalat prezinta una dintre aceste defectiuni minore si frecvente care pot fi rezolvate foarte usor chiar de catre dumneavoastra.

3. Existenta pieselor de schimb in service.

Orice service autorizat ar trebui ca in sediul acestuia sa detina un stoc de piese de schimb pentru ca perioada de reparatie a oricarui model de masini de splata sa nu dureze prea mult.

4. Garanţia oferita.

Pentru a avea satisfactia lucrului bine facut, in alegerea unui service atunci cand intampinam probleme, ar trebui ca unul dintre cele mai importante criterii in alegerea acestuia sa fie garantia oferita.

Exista service-uri care ofera garantie doar pentru piesele schimbate sau doar pentru manopera efectuata.

Ideal ar fi ca dupa efectuarea unei reparati, indiferent de natura acesteia, care a constatat in schimbarea unui rulment sau in remedierea unui scurt circuit interior sa se primeasca atat garantie pentru piesa noua cat si pentru lucrarea efectuata, in cazul in care, defectiunea nu este remediata corect sau complet aceasta sa poata fi refacuta.

sfaturi-alegere-service

5. Pretul conform raportului calitate – pret

Este necesara ca inaintea alegerii unui service autorizat a informarii asupra preturilor practicate. Nu totdeauna un cost mare al manoperei garanteaza o lucrare bine facuta. Un pret corect este cel in care se regaseste atat pretul pieselor noi cat si cel al manoperei

6. Experienta si profesionalismul

Un service autorizat si de incredere este cel in care persoanele care profeseaza au experienta. Profesionalismul unei echipe este descris de priceperea si cunoasterea care a fost dobandita de-a lungul timpului. In momentul in care pasim intr-un service autorizat ne putem da seama de profesionalismul si experienta acestora dupa dotarile si sculele folosite.

7. Feed-back-ul clientilor

Majoritatea service-urilor autorizate in prezent exista in mediul online avand propriul site de prezentare. Aici putem citi despre calitatea serviciilor prestate de echipa acestuia in raport cu alti clienti cat si despre experientele avute cu personalul acestuia.

In cazul in care aveti o masina de spalat noua, va recomandam sa lecturati micul nostru ghid de folosire corecta a unei masini de spalat, pentru a evita problemele cu calcarul sau alte tipuri de defectiuni.

Este necesar ca inaintea alegerii unui service autorizat, acesta sa indeplineasca cateva din criteriile enumerate mai sus pentru a nu avea neplaceri sau sa constatam ca problema pe care am intampinat-o nu a fost remediata, iar pretul platit este nejustificat. Echipa Washer va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii pentru o reparatie eficienta si la preturi acceptabile.

Lasă un răspuns